Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нова очільниця юстиції Львівщини готова поступитись місцем Жукровському

Якщо суд буде на стороні екс-керівника ГТУ юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського, то нова очільниця Іванна Смачило готова поступитись посадою. Про це сьогодні, 6 лютого, вона розповіла під час своєї першої прес-сконференції на новій посаді.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

"Я зараз займаю цілком нейтральну позицію. З Ярославом Жукровським  нормально спілкуюсь. Я не втручаюся, тому що є різні суб’єктивні і об’єктивні обставини. Суд поставить логічну крапку.

Екс-начальник юстиції Львівщини підписав наказ про своє звільнення

У державній установі склалася така ситуація, що потрібно було терміново брати комусь в руки цей процес. Адже незалежно від будь-яких причин і позитивних чи негативних обставин, державна установа має функціонувати, надавати якісні послуги громадянам.

Мін'юст пояснив за що звільнили Жукровського

Рішення було прийнято в понеділок, бо потрібно було комусь керувати управлінням. У вівторок я вже була тут. Як у майбутньому вирішить суд, як складеться ситуація не знаю, але я зі всім законним погоджусь.

Якщо громада Львівщини вважає, що має бути конкурс, впевнена, що Міністерство юстиції завжди відкрите для такого діалогу і прислухається до цього», – розповіла Іванна Смачило.

Чому екс-начальник юстиції Львівщини хоче повернути собі посаду?

Нагадаємо, що на підставі висновку Дисциплінарної комісії про перевищення службових повноважень було видано наказ від 28.12.2017 року про звільнення Ярослава Жукровського з посади начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області. Сам же екс-очільник вважає своє звільнення незаконним і необґрунтованим, тому звернувся до суду.  

Екс-начальник львівської юстиції подав до суду. Незабаром засідання

Додамо, що вже 29 січня Львівський окружний адміністративний суд провів підготовче засідання за позовом екс-начальника ГТУ юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського. Наступне засідання відбудеться цього тижня.

Екс-начальнику львівської юстиції не потрібен адвокат: відбувся суд

Більше відео тут.

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ