Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-начальник львівської юстиції подав до суду. Незабаром засідання

Екс-начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський звернувся до Львівського окружного адміністративного суду щодо оскарження наказу про його звільнення. «Сьогодні–завтра суд назначить дату засідання», – розповів 10 січня у коментарі для Гал-інфо Ярослав Жукровський.

Мін'юст пояснив за що звільнили Жукровського

«Також я звернувся із заявою про забезпечення позову в частині заборони Міністерству юстиції України призначати до моменту вирішення справи по суті на певну посаду будь-якого державного службовця. Адже, як вже відомо, відповідно до наказу, який підписала в.о. Державного секретаря, керівника Секретаріату Державного секретаря Міністерства юстиції Олена Косолапова, обов’язки начальника тимчасово виконує мій перший заступник – Роман Володимирович Мазур. Він зараз перебуває на випробувальному терміні.

Хто зайняв вакантну посаду начальника юстиції Львівщини?

Я впевнений у тому, що рішення Дисциплінарної комісії необґрунтоване, неправомірне і просто абсурдне. Тому думаю, що мені вдасться довести у суді правомірність своїх дій. Після чого я вимагатиму від відповідного Міністерства звільнення Головного секретаря вищезгаданої комісії та усунення з посади усього складу Дисциплінарної комісії. Думаю, що нашій державі не потрібні держслужбовці, які здатні цинічно порушувати чинне законодавство, аби комусь догодити.

Екс-начальник юстиції Львівщини підписав наказ про своє звільнення

Минулого тижня я вжив ще один захід реагування на дії зі сторони Мін’юсту, зокрема звернувся до Національного агентства з питань національної служби щодо проведення позачергової перевірки роботи Мін'юсту, а саме, щодо діяльності Дисциплінарної комісії", - розповів у коментарі для Гал-інфо Ярослав Жукровський.

Чому екс-начальник юстиції Львівщини хоче повернути собі посаду?

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ