Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нові партії повинні об'єднатися і разом йти до Парламенту, - Українська Галицька Партія

Нові партії повинні об'єднатися і разом йти до Парламенту вже цієї осені. Про під час ефіру на каналі “Еспресо” заявив голова Політради Української Галицької Партії Роман Лозинський.
УГП

“Я сподіваюся, що молодим політикам і новим партіям вистачить розуму об'єднатися і запропонувати на осінь конкурентну пропозицію. Я насправді адепт партнерства і спільних дій. Переконаний, що об'єднавшись, можна досягнути набагато більше. На жаль, українці вміють об'єднуватися, коли все погано”, - зазначив Роман Лозинський.

Він вважає, що зараз українці мають вибір не між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Мова йде про збереження України чи відкат до “руского міру”.

Також в Українській Галицькій Партії переконані: загроза державі настільки велика, що тут не можна мовчати, не можна чекати попутного вітру. Саме зараз треба мати чітку позицію.

"Нам не байдуже, ми переживаємо за долю країни. Тому Українська Галицька Партія переступила через власні політичні амбіції і у другому турі офіційно заявила, ми підтримуємо чинного Президента на виборах. Так, маємо багато питань до нього, але в нинішній ситуації іншого варіанту немає. Потрібно зберегти курс України – НАТО",- говорить голова міської організації Української Галицької Партії Галина Васильченко.

Нагадаємо, Українська Галицька партія у другому турі президентських виборів, попри багато зауважень, першою відкрито підтримала Петра Порошенка.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ