Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новояворівська ТЕЦ повністю готова до опалювального сезону

Фахівці компанії «Нафтогаз Тепло» завершили підготовку Новояворівської теплоелектроцентралі (ТЕЦ) до опалювального сезону 2021/2022 років, повідомив виконавчий директор компанії Роман Зубик в ході спілкування з журналістами на підприємстві в понеділок.

«Ми відремонтували обладнання станції, теплові мережі та провели гідравлічні випробування. Зараз мережі заповнені теплоносієм. Якщо є потреба, Новояворівська ТЕЦ може подати тепло мешканцям Новояворівська вже сьогодні», – сказав він.

Роман Зубик та директор Новояворівської ТЕЦ Степан Наумчик ознайомили журналістів з деталями підготовки ТЕЦ та тепломереж до нового опалювального сезону.

Відвідання журналістами Новояворівської ТЕЦ – одна з практичних складових проекту #ProTeplo. Метою проекту є інформування журналістів місцевих видань про підготовку міст до опалювального сезону.

#ProTeplo – інформаційно-просвітницький проект для регіональних ЗМІ, що стартував 4 жовтня зі Львівщини. Як працюють і в якому стані знаходяться ТЕЦ та міські тепломережі? Як перевірити обґрунтованість тарифу на тепло? Як підготувати свій будинок до опалювального сезону? Про все це та багато іншого – в проекті #ProТепло.

В його межах журналісти місцевих ЗМІ відвідують об’єкти теплоенергетики на Львівщині, Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в інших регіонах, спілкуються з експертами, знайомлять своїх читачів та глядачів з реальним станом справ у галузі.

#ProTeplo – це спільний проект Нафтогазу, аналітичного центру DiXi Group, всеукраїнського галузевого об’єднання «Федерація роботодавців нафтогазової галузі» та Kyiv School of Energy Policy.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ