Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новоженець, постійно «нападаючи» на Олійника, показує лише свою істерію та ущемлене дитяче самолюбство — Андрій Слюсарчук

Новоженець, постійно «нападаючи» на Олійника, показує лише свою істерію та ущемлене дитяче самолюбство  — переконаний психолог, рекордсмен Книги рекордів Гіннеса та Книги рекордів України Андрій Слюсарчук, про це він заявив у коментарі «Гал-info».
  «Якщо людина переконана у своїй правоті і хоче донести до широкого загалу свою думку, то, заявляючи, що керівництво області не працює або працює вкрай погано, повинна оперувати конкретними цифрами, поводити себе адекватно, а не діяти такими методами. Це абсолютно неадекватна поведінка. Зрозуміло, що Новоженець ображений на Олійника за своє звільнення, але за такою його агресією насправді стоїть не конструктивна думка, а ущемлене дитяче самолюбство. Нападаючий показує себе як неадекватна, зовсім не по-дорослому мисляча особистість. Прагнучи щось довести, Новоженець демонструє не тактику зрілого розумного політика, а просто істерію», — говорить Андрій Слючарчук.
 Нагадаємо, Ростислав Новоженець неодноразово заявляв про хворобу Петра Олійника на мімікрію та виніс на гору Пікуй декілька плакатів з написами проти голови Львівської ОДА.
 Як пояснив же Андрій Слюсарчук, мімікрія — це не хвороба, а психологічний стан, коли особа здатна змінювати свою поведінку залежно від різних впливів та різних ситуацій у житті.
 «Петро Олійник, без сумніву, зрілий політик, в нього уже сформувався певний політичний почерк. В якому середовищі був Олійник до того, як став головою Львівської ОДА? Він був народним депутатом і перебував у достатньо стабільному, прогнозованому середовищі. Зараз же політична ситуація дуже швидко міняється і не дивно, що Олійник не завжди за всім встигає. Крім того, дає своє трагічна загибель екс-керівника Львівщини Степана Сенчука. Разом ці всі чинники в дечому, можливо, і вибивають Олійника його із колії», — переконаний Андрій Слючарчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ