Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новим головою НРУ Львівщини обрали Сергія Дзядика

В неділю, 1 липня відбулась звітно-виборча конференція Львівської крайової організації Народного Руху України. Під час конференції, яка відбувалась у конференц-залі Львівського Палацу мистецтв, понад 150 делегатів з усіх районів Львівщини та міста Львова обрали нове керівництво організації, повідомили у Львівській крайовій організації Народного Руху України.

Новим головою Львівської крайової організації Народного Руху України обраний Сергій Дзядик. Його заступниками стали Петро Шот та Роман Филипів.

Також, рухівці Львівщини обрали новий склад проводу та крайової ради обласної організації.

За словами новообраного голови, першочерговим завданням для нього на новій посаді є модернізація партійної організації:

«Наступні два роки стануть надзвичайно важливими для нашої країни загалом. Наближаються президентські вибори,  після них парламентські, а там не за горами і місцеві. Тому перед нами постають найсерйозніші виклики за всю історію діяльності партії. Для того, щоб гідно на них відповісти, нам потрібно провести суттєві зміни – і в структурі, і в способі діяльності.

Сьогодні партійна організація на Львівщині нараховує понад 4000 членів. Рух представлений фракціями у Львівської обласній раді, районних радах Львівщини, присутній в керівних органах ОТГ. Відтак, переконаний, що Рух на Львівщині отримає новий потужний імпульс, адже опирається не на олігархічні фінанси чи дуті авторитети з телеекранів, а на найголовніше – на людей!».

Сергій Дзядик, 1982 р.н., член Політради Народного Руху України, заступник голови ГФ «Народна самооборона Львівщини», голова Галицької Ліги КВН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ