Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий пластовий рік у Львові відкриють 17 вересня

Уже традиційним для львівських пластунів стало святкування початку нового пластового року. Після насиченого таборового літа усі пластуни повертаються до звичного темпу пластування, налаштовуються на новий продуктивний рік. Цьогоріч Відкриття пластового року відбудеться 17 вересня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Святкування Відкриття пластового року відбуватиметься на вже звичних локаціях: програма розпочинається у Гарнізонному храмі свв.апп. Петра і Павла, де відбудеться молебень, тоді на площі Ринок, біля входу в Ратушу, пройдуть традиційні пластові урочистості, після яких усі охочі зможуть відвідати «Пластове містечко», яке функціонуватиме впродовж усього дня в сквері навпроти ЛОДА.

Упродовж неділі, 17 вересня, у Пластовому містечку відбуватимуться різні забави, майстер-класи для усіх охочих, також буде представлена пластова кухня. У межах Відкриття Пластового Року поруч Пластового містечка також діятиме і Третій Пластовий Ярмарок, де пластуни презентуватимуть власну домашню випічку та вироби ручної роботи.

Програма Відкриття пластового року у неділю, 17 вересня:

11:00-12:00 - служба Божа у Гарнізонному храмі

13:00-13:45 - урочисте пластове відкриття на площі Ринок

12:00-18:00 - функціонування «Пластового містечка» у сквері навпроти ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ