Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласна конференція НСНУ виступила проти дискредитації президентської гілки влади

Рішенням обласної конференції Львівської обласної партійної організації Народний союз „Наша Україна” прийнята зава на захист публічного імені Президента України Віктора Ющенка та президентської гілки влади.

Текст заяви подаємо повністю:
«Деякими політичними силами та окремими безвідповідальними політиками ведеться системна дискредитація президентської гілки влади, у тому числі – голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Михайловича Олійника.
Масовані виступи у медіа з критикою українських посадовців, безпідставні звинувачення у порушенні правових норм, неодноразові спроби провести через органи місцевого самоврядування антиконституційні правові акти, спрямовані насамперед на ослаблення української влади, дискредитацію України перед світовою спільнотою, порушення територіальної цілісності Української держави.
Викликає тривогу і те, що до цієї кампанії, націленої на розхитування інституту президентства та виконавчої гілки влади, долучились і деякі колишні керівники, усунуті з державних посад.
Забувши про відповідальність управлінця перед суспільством, порушуючи присягу державного службовця, вони, незалежно від істинних мотивів, оскаржують своє звільнення, апелюючи до судових органів та громадськості, намагаючись нав’язати думку про „політичну” складову кадрових рішень та політичні репресії.
Львівська обласна організація політичної партії „Народний Союз Наша Україна” заявляє, що не допустить дискредитації Президента та системи державної влади в Україні і буде рішуче протидіяти як політичним силам, так і окремим особам, які грубо порушують українське законодавство, використовують демократію виключно для задоволення своїх власних інтересів, наносять шкоду поступальному розвитку та іміджу Української держави.
Нагадаємо, що конференція ЛОО НСНУ відбулася третього червня 2006 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ