Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оборонні відомства України та Саудівської Аравії співпрацюватимуть

У Києві, в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулася зустріч Міністра оборони України Андрія Загороднюка із заступником Міністра оборони Королівства Саудівська Аравія Мохаммедом Бін Абдуллою Аль-Аішем. Про це повідомляє прес-служба МОУ.
Фото: МОУ

Під час зустрічі була підписана Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Саудівська Аравія про співробітництво в оборонній сфері.

Угода передбачає нові можливості військово-технічного співробітництва та дозволяє розширити співпрацю між країнами в оборонній сфері за такими напрямками, як оборонна промисловість, інформаційні технології, військова освіта та медицина.

З-поміж інших питань, під час заходу сторони обговорили безпекову обстановку в Україні та світі, а також поточні виклики й загрози, що постають перед країнами.

Міністр оборони Андрій Загороднюк окреслив перспективні напрямки співробітництва між оборонними відомствами України та Саудівської Аравії в частині щодо започаткування нових та продовження існуючих спільних проектів за різними напрямами співпраці.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Києві обговорили співробітництво між прикордонними відомствами України та Естонії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ