Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Очільник української громади Канади отримав державну відзнаку

Президент Канадсько-української фундації Віктор Гетьманчук отримав Орден Канади - найвищу державну відзнаку Канади, якою нагороджують громадян країни за виняткові заслуги перед канадським суспільством і людством.

Про це оголосили в офісі генерал-губернатора Канади, повідомляє Укрінформ

Відповідно до офіційного опису, Гетьманчук удостоєний відзнаки третього ступеню “за тривалу відданість й лідерство в українській громаді й поза нею”.

У Канадсько-українській фундації привітали свого президента із нагородженням, зазначивши, що “протягом минулих 50 років пан Гетьманчук справив значний вплив на канадсько-українську громаду та канадське суспільство загалом”. “Кожній організації, до якої він належав, залишалися позитивні зміни, що забезпечать культурну та фінансову стійкість на покоління”, - наголосили у Канадсько-українській фундації.

Канадська благодійна ініціатива “Український гуманітарний заклик”, що спільно втілюється Канадсько-українською фундацією та Конгресом українців Канади, за рік зібрала для допомоги Україні понад 52 млн канадських доларів (близько 40 млн дол. США) від 72 тисяч донорів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ