Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Огляд рубанків бренду Макіта

Як і всі інструменти відомого японського бренду, рубанки Makita (https://makita.market/ru/elektroinstryment/rubanky) славляться чудовою якістю та високою продуктивністю. Призначення електричного рубанка – зняття грубого необробленого шару пиломатеріалів методом стругання. Електрорубанки Макіта вигідно виділяються серед аналогів інших фірм з дизайну, надійності, продуктивності та інших важливих параметрів. Головними критеріями якості брендових інструментів є: потужність, зручність користування, точність стругання, безпека.

Які бувають рубанки бренду Makita

Компанія випускає велику кількість інструментів як професійного, так і побутового використання. За типом живлення рубанки Макіта діляться на мережеві та акумуляторні.

Найбільш популярні моделі:

  1. Makita MT M1902.
  2. KP0800.
  3. DKP181Z.
  4. LXT DKP180Z.
  5. 1806В.
  6. 1911В.
  7. KP0810C.
  8. M1901.
  9. KP0810.

Електрорубанки Makita, які прийшли на зміну механічним ручним інструментам, забезпечують зручність, високу швидкість та точність у роботи. За допомогою високотехнологічного рубанку оператору вдається зробити поверхні рівними та гладкими, витрачаючи набагато менше часу та фізичних сил. Що дуже важливо при обробці твердих порід деревини, а також під час виконання робіт у великих обсягах.

Без цього інструменту важко обійтися при виготовленні дерев'яних виробів:

  • меблів;
  • сходів;
  • альтанок;
  • віконних рам;
  • дверей;
  • укосів тощо.

Фірмові рубанки зручні та безпечні у використанні, оснащені системою видалення пилу, регулюванням швидкості, контролем глибини проходу та іншими корисними функціями.

Переваги використання рубанків від Макіта

Щоб робота по дереву була ефективною та приносила задоволення, бажано мати якісний інструмент, який відповідає всім необхідним вимогам. Завдяки своїй функціональності та конструктивним особливостям електрорубанки Makita популярні не лише серед любителів працювати з деревиною, а й професійних майстрів.

Головні плюси:

  1. Висока міцність, надійність навіть за підвищених навантажень.
  2. Широкий діапазон потужностей (від 0,55 кВт до 2,3 кВт), що дозволяє обробляти пиломатеріали різної твердості.
  3. Розширені можливості за рахунок твердосплавних ножів із шириною леза понад 82 мм.
  4. Універсальність, здатність виконувати окрім стругання та обтісування цілий ряд точніших операцій: підгонку під розмір, зняття фасок, вирізання пазів, вибірку чверті тощо.
  5. Вихід сміття під ліву/праву руку, ергономічна гумова ручка, наявність кнопки блокування, плавний пуск – все це забезпечуює комфорт та безпеку оператора.

В ході виготовлення електроінструментів в компанії Makita ведеться найсуворіший контроль на всіх етапах виробництва. Зокрема, для електромоторів створено низку тестів з інтенсивної перевірки працездатності, функціональності, безпеки та інших параметрів, що впливають на якість кожної моделі.

Вибираючи інструмент японської якості, важливо правильно його ідентифікувати. Це допоможе купити оригінальний рубанок Макіта. Корпусні деталі мають бути виготовлені із міцного пластику методом лиття. Кольори – червоний, чорний, синьо-зелений, на кожусі – обов’язковий фірмовий знак, на шнурі – назва бренду.

При візуальному огляді контрафакт можна відрізнити за яскраво-блакитними, ультрамариновими відтінками. На корпусі часто присутні нерівності, напливи, перекоси. Тугі перемикачі, невідповідність отворів під голівки гвинтів і т. п.

Порада: Щоб не помилитися з вибором якісної техніки, довіряйте перевіреним продавцям, купуйте товари у спеціалізованих фірмових магазинах або офіційних дилерів Makita. Як уникнути підробок інструменту Makita читайте у цій статті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ