Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Ляшко з однопартійцями вшанували у Львові 159-річчя Івана Франка

Учора, 27 серпня у Львові перебував лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Разом з однопартійцями він взяв участь у заходах зі вшанування 159-річння від дня народження видатного українця Івана Франка. І вже традиційно, четвертий раз поспіль, Олег Ляшко побував у родинному селі Івана Франка - у Нагуєвичах.
Радикальна партія в Нагуєвичах.

«Візит до Львова Олега Ляшка був зовсім не випадковий, адже Радикальна партія намагається бути гідним спадкоємцем Української радикальної партії. Співорганізатором якої був саме Іван Франко, про це у коментарі Гал-інфо зазначив голова Львівської обласної організації Радикальної партії Юрій Візняк.

Зокрема, у межах візиту відбулось віче біля пам’ятника Іванові Франкові, у якому взяли участь сам Олег Ляшко та  народні депутати від РПЛ.

У своєму виступі Олег Ляшко переконливо відстоював позицію про неможливість ведення нинішнього політичного курсу правлячої влади.

«Я Петру Порошенку куплю і подарую окуляри, щоб у нього в очах просвітліло! Щоб  побачив, що його політика  - це політика поразки, політика нав’язування «плану Путіна», яка спрямована на розкол і знищення незалежності», - сказав Олег Ляшко.

Політика умиротворення агресора приведе до розпаду  війни у Європі, до нових жертв. Це ракова пухлина - особливий статус для Донбасу. Він наголосив на тому, що Мінські угоди, на виконання яких влада намагається протягнути зрадницькі зміни до Конституції та особливий статус Донбасу, – це «гирі на ногах України», і «ключі від замка на них будуть завжди у Кремлі».

Олег Ляшко  наголосив, що його команда у Верховній раді України за півроку жодного разу не підвела свого виборця. Зокрема, за ініціативи депутатів-радикалів було ухвалено Закон про автоматичне нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам.

Він також нагадав, що був автором Закону про декомунізацію, який був нещодавно прийнятий за наполяганням РПЛ. Водночас Юрій Візняк додав, що для львівських радикалів справа остаточного очищення Львівщини від символів злочинної комуністичної ідеології – це справа честі.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ