Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Панькевич взяв участь в урочистостях з нагоди 20-річчя СБУ

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич взяв участь в урочистостях з нагоди 20-ї річниці створення Служби безпеки України, які відбулися в Управлінні СБУ у Львівській області. На заході також були присутні керівництво Львівської міської ради та облдержадміністрації, силових структур, духовенство, повідомила прес-служба ЛОР.

Олег Панькевич від імені Львівської обласної ради та громади Львівщини привітав начальника Управління СБУ у Львівській області Юрія Кіцула та його підлеглих із ювілеєм створення СБУ.

«Служба безпеки України – це частина держави, - зазначив у своєму виступі Олег Панькевич. – Українська держава сьогодні має чимало проблем, вирішення яких неможливе без вашої участі. Від імені громади Львівщини я дякую тим відданим, високопрофесійним працівникам Служби безпеки, які служать українському народові і які прагнуть внести свій гідний внесок в розбудову та розквіт нашої держави».

Під час урочистостей відбулося нагородження кращих працівників управління та ветеранів, а також вручення молодим офіцерам посвідчень працівника СБУ та особистої табельної зброї.

Працівників СБУ також вітали відомі виконавці, зокрема соліст Львівського національного академічного театру опери та балету ім.С. Крушельницької Роман Ковальчук, Львiвський камерний оркестр "Академія" Нацiональної музичної академії ім. М. Лисенка та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ