Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексій Гончарук: Саме зараз Україні випав шанс змінитися на краще

Сьогодні, 14 вересня Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук виступив з промовою на Щорічній конференції "Ялтинська Європейська Стратегія" у Києві. Фокус цьогорічної конференції зосереджений на темі щастя. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Кабмну.
Олексій Гончарук на Щорічній конференції "Ялтинська Європейська Стратегія" у Києві

Ключові тези виступу:

Для мене щастя — це, коли ти це можеш собі дозволити бути собою: спокійним, не боятися, не вдавати когось іншого.

Наше покоління отримало шанс змінити цю країну назавжди. Зовсім скоро ви побачите, ким наповнюються владні кабінети — до влади приходить все більше людей молодого покоління. Не погоджуюся з тим, що молодість заважає — вона дозволяє подивитися на речі під іншим кутом!

Для мене важливо, щоб український бізнес не змущений був вигадувати якісь неіснуючі компанії та схеми, щоб вивозити гроші з країни. Це має піти в минуле, і це одне з завдань нового українського Уряду.

В моєму світі країна, яка хоче працювати з цивілізованим портфельним інвестором має гарантувати йому вільний рух капіталів. Якщо для капіталів не буде кордонів, сюди не будуть боятись інвестувати.

Особисто для мене основним маркером того, що в Україну повертається довіра буде те, що не тільки іноземні інвестори, але і великий український бізнес почне інвестувати в Україну!

Єдине, що може нам завадити — відсутність комунікації. Найголовніший челендж для мене — знайти спільну мову з різними групами впливу та суспільством. Ми маємо зростати разом. Якщо ми будемо працювати окремо, то програємо всі разом.

Єдиний спосіб досягти наших амбітних цілей — навчитися говорити між собою та довіряти один одному.

Новий Уряд, Парламент та Президент — це шанс для нашої країни змінитись на краще.

Вже 29 жовтня в Маріуполі ми плануємо презентувати велике меню інвестиційних проектів, я вас запевняю, там буде все дуже масштабно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ