Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олесь Старовойт сподівається, що до наступної сесії облради почує весь список депутатів ЛОР, яких в минулому фінансував Петро Димінський

Олесь Старовойт сподівається, що до наступної сесії облради громадськість почує весь список депутатів ЛОР, яких в минулому фінансував Петро Димінський. Про це депутат Львівської обласної ради, член міжфракційного об’єднання «Наша Україна» зазначив «Гал-info». Нагадаємо, наступна сесія ЛОР відбудеться орієнтовно на початку вересня. Єдине, чого побоюється депутат, що будуть оголошені прізвище лише двох-трьох депутатів, а всі решта залишаться невідомими.
 Поряд з тим, наразі ця справа зовсім не просувається і почесний президент ФК «Карпати» фактів, які підтверджують його заяви стосовно того, що він фінансував кількох депутатів облради минулого скликання, не надав.
 «Це дуже делікатна справа і вона багато в чому залежить від волі Петра Димінського. Можливо, з виходом ФК «Карпати» у Вищу лігу у почесного президента клубу клопотів додалося, але все ж я сподіваюся, що він знайде час, щоб поспілкуватися чи то з депутатською групою, а ні - то з правоохоронними органами», — наголосив Олесь Старовойт.
 Нагадаємо, на початку червня Олесь Старовойт звернувся із депутатським запитом до голови Львівської обласної ради щодо з’ясування правдивості фактів, наведених Петром Димінським в інтерв’ю одному із львівських інтернет-видань, про те, що свого часу він фінансував кількох  депутатів облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ