Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ольгу Фреймут впіймали у Львові на порушенні правил паркування

Відому телезірку, ведучу програми «Інспектор Фреймут», впіймали у Львові на порушенні правил паркування. Фото її припар кованого на тротуарі білого Range Rover а також самої Ольги виклали у соцмережах пильні львів’яни.

«Вийшла собі пообідати в районі Привокзальної, перехрестя вулиць Стороженка і Чоловського. Дивлюсь на тротуарі стоїть припаркований Range Rover. Підійшла. За кермом панянка в сонячних окулярах і з мініатюрною чіхуахуа. Я зробила зауваження. У відповідь стандартні авихтотака, ‪#‎адеямаюстати", і на кінець "включу аварійку, так краще?". Після чого пані пішла по справах.

Ну я взялася фотографувати, прибігає власниця і - увага! - фраза, від якої я зареготала і трохи розгубилася: "Може хочете селфі з селебріті"?

Вибачайте, пані Оля Фреймут, не впізнала. Вітаю у Львові!», - пише користувач
Marta Turetska.

 

Вийшла собі пообідати в районі Привокзальної, перехрестя вулиць Стороженка і Чоловського. Дивлюсь на тротуарі стоїть при...

Posted by Marta Turetska on 13 серпня 2015 р.

 

Ольга Фреймут у коментарі виданню ZAXID.NET підтвердила, що запаркувала автомобіль на тротуарі, однак не вважає це грубим порушенням, оскільки не знайшла поруч місця для парковки. «Машина була залишена на аварійці, бо в районі Стороженка не було місця для парковки. Я паркувалась на аварійці, тому що кожна людина має право на аварійну зупинку. Машину ніхто не залишав, з неї не виходили моя мама та похресниця. Я не вважаю, що хтось грубо порушив правила, бо я вже водій з 15-річним стажем», 

 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ