Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Олімпійську форму України на Іграх у Токіо визнали однією з найкращих

За версією американського видання «PEOPLE», яке зробило підбірку найстильніших луків, які вразили під час параду на церемонії відкриття нещодавно завершених Олімпійських ігор у Токіо, форма української збірної була однією з найстильніших.
фото - НОК

Про це інформує пресслужба НОК.

Українське екіпірування, виготовлене у співпраці Національного олімпійського комітету з партнером, всесвітньовідомим брендом «PEAK», що має більше 25-річний досвід в індустрії спорту, отримало відзнаку впливового видання разом з екіпіруваннями збірних США, Великобританії, Австралії, Нідерландів, Італії.

Найпопулярніший американський журнал назвав парадну українську форму новаторською і, водночас, зручною та практичною.

Нагадаємо, що до розробки екіпірування нашої Олімпійської збірної  долучилися і самі спортсмени разом з Комісією атлетів Національного олімпійського комітету.

Головна ідея всієї колекції полягала в тому, що спорт – це стиль життя і саме з цим одягом ти готовий до будь-яких випробувань.

Олімпійське екіпірування виготовили з легких, прозорих тканин, з урахуванням кліматичних умов Токіо. Кольорова гама, яка використовується в колекції, вміло поєднує традиційні синьо-жовті кольори з ніжною палітрою, що символізує надію і віру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ