Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Омбудсмен Польщі обговорив підтримку українських дітей-біженців під час зустрічі у Львові

Омбудсмен з прав дитини Польщі Миколай Павляк прибув до Львова, щоб обговорити проєкти допомоги українським дітям-біженцям. Він особисто допомагав евакуювати дітей на початку війни.

Сьогодні до Львова з робочим візитом прибув омбудсмен з прав дитини Республіки Польща Миколай Павляк. Він зустрівся з начальником Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким, щоб обговорити спільні проєкти допомоги українським дітям-біженцям.

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну пан Павляк особисто допомагав евакуювати українських дітей до польських лікарень та притулків. Протягом усього часу війни він та його команда активно працюють над відновленням прав дітей-біженців з України. Зокрема, вони відкривають центри психологічної допомоги для них.

Під час зустрічі у Львові сторони обговорили проєкти, які можуть спільно втілити для підтримки українських дітей за кордоном. Максим Козицький подякував польському омбудсмену та його команді за роботу на благо українських дітей, зокрема ту роботу, про яку зможуть розповісти після перемоги України у війні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ