Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Органний зал запустив чат-бот у Telegram

Львівський органний зал запустив чат-бот у Telegram, який допомагає обрати події концертного залу. «Львівський Органний Бот» вже доступний за адресою @lvivorganbot.

Як повідомляють в ЛМР, чат-бот пропонує відвідувачам визначитися з тим, які концерти обрати. Бот пропонує підбірки концертів за настроєм, концепцією та для різних аудиторій («Романтика», «Святкові програми», «Для першого разу», «Бестселер», «Премʼєри», «Для дітей»), а також містить посилання на всі події місяця.

У боті також є посилання на записи з концертів, які доступні на YouTube-каналі.

Крім того, електронний помічник пропонує дізнатися більше про українську класичну музику, завантаживши додаток Ukrainian Live Classic.

Через бот можна також напряму звʼязатися із рецепцією, подзвонивши на гарячу лінію Органного залу.

За словами, співдиректора Органного залу Тараса Демка, ідея розробити чат-бот виникла на фоні того, що в місяць у концертному майданчику відбувається величезна кількість подій – від 35 до 50! Тож команда знайшла такий спосіб полегшення вибору подій для відвідувачів Органного.

«Ми прагнемо бути відкритими та доступними для відвідувачів в усьому. Це стосується як фізичного простору концертного залу, так і наших проєктів, цінностей. Особливу увагу ми приділяємо диджиталізації, бо за цим майбутнє», – каже Тарас Демко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ