Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Осередки «Фронту змін» зареєстровано у Львові, Стрию, Дрогобичі і Червонограді, до Яценюка тягнуться студенти

У Львові відбулася зустріч представників ініціативних груп зі створення на Львівщині міських і міськрайонних осередків громадської організації «Фронт змін», лідером якої є народний депутат Арсеній Яценюк. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба «Фронту змін» у Львівській області.
На раді за круглим столом, яку провів голова обласної організації «Фронт змін» у Львівській області Степан Кубів, були обговорені поточні і стратегічні завдання новостворюваних структур.
Зазначалося, що у період організаційного становлення головну увагу ініціативні групи зосереджують на пошуку і залученню до співпраці реальних лідерів середовищ, а також визначенні пріоритетів діяльності згідно з особливостями регіонів.
Було відзначено підвищену активність і налаштованість на зміни студентської молоді Львова, поміж якої щоразу більшає прихильників всеукраїнської ініціативи Арсенія Яценюка.
Зростає і кількість місцевих осередків «Фронту змін» на Львівщині.
Так, на початку січня вже офіційно зареєстровано міські організації у Львові та Червонограді, міськрайонні – у Стрию та Дрогобичі. Подані документи на реєстрацію в органи юстиції від засновників міськрайонних організацій у Радехові, Самборі, Буську, Золочеві, Перемишлянах та міської у Винниках.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ