Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Осередок Пласт у Львові обрав нову керівницю

1/2
Новою станичною станиці Національної скаутської організації у Львові стала Іванна Герус. Про це повідомили 6 жовтня на сторінці Пласт Львів.

За відповідне рішення проголосували члени організації Пласт під час Загального збору станиці, який відбувся 6 жовтня 2018 року.

На посаді голови осередку Пласту у Львові Іванна Герус замінила Матвія Духа, який сьогодні завершив свою трирічну каденцію на посаді.

Голова осередку Пласту обирається на два роки. За перебування Іванки Герус на посаді голови осередку Пласту у Львові проголосували одноголосно під час Загального збору станиці.

Іванна Герус в Пласті з 1999 року. Перебувала в юнацькому курені Олени Пчілки. Активно долучилась до пластування всередині 2000-х. У різний період часу очолювала Улад Пластунів Новаків (пластуни віком 6-12 років), була виховницею, у другій та третій каденції перебування Матвія Духа на посаді голови осередку (2015-2018рр.), очолювала департамент фінансів осередку Пласту у Львові. Іванна Герус перебуває у старшопластунському курені Карпатські Вовки.

Матвій Дух перебував на посаді голови осередку Пласту у Львові три каденції (три роки). Під час каденції станичного, разом з головою Булави (департаменту) фінансів осередку Пласту у Львові Іванною Герус, йому вдалось розпочати реалізацію низки проектів: реконструкція головного офісу Пласту у Львові по вулиці Шептицьких 16 (Hub Шептицьких), тісна співпраця з органами міської та обласної влади в рамка, створення домівки в місті Винники, співпраця з меценатами та донорами організації – завдяки проведеним благодійним заходам Пласту у Львові вдалось виручити понад 400 тисяч гривень у 2018 року.

Загальний збір станиці (ЗЗС) є обов’язковим заходом в організації Пласт, де керівництво осередків звітує перед членами організації про свою діяльність. Під час ЗЗС також обирається, шляхом голосування, новий провід (керівнитцво) осередку.

Пласт Львів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ