Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Пагорб Слави у Львові оточила міліція

У Львові біля Пагорбу Слави вишикувалися дві шеренги міліціонерів, перекривши таким чином частину вулиці Пасічної, що навпроти меморіалу, тобто. вул. Пасічна у цьому місці заблокована як з вулиці Личаківської, так і з боку студентських гуртожитків. Неподалік припаркований ще один автобус з міліцією, повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Всередині оточення еребуває невеличка група осіб у цивільному. На самому меморіальному комплексі запалено вічний вогонь.

Тим часом з обох боків шеренги почали збиратися люди, які просто намагаються пройти вулицею у своїх стравах, на роботу чи на трамвайну зупинку. Людей все більшає. Журналістів всередину оточення теж не пропускають.

На запитання про причини перекриття вулиці міліціонери відповідають, що їм було наказано приїхати сюди і стати таким чином, не пропускаючи нікого.

Після півгодинних переговорів журналістів таки пропустили, почали також пропускати людей пенсійного віку, що йшли покладати квіти. Також у супроводі міліції вдалося перейти заблокованою Пасічною кільком перехожим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ