Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парасюку у Львові не дали приміщення під приймальню, а Юринець - дали

Депутати Львівської міської не надали народному депутату України Володимиру Парасюку в оренду приміщення на вул. І.-В. Михальчука, 4. Відповідне рішення було винесено учора, 14 липня, на сесію Львівської міської ради і не набрало необхідної кількості голосів. «За» проголосувало 29 депутатів.

Згідно з проектом ухвали пропонувалося надати народному депутату України Парасюку Володимиру Зіновійовичу нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 56,0 кв.м на вул. І.-В. Михальчука, 4 в оренду терміном на 2 роки 364 дні для громадської приймальні народного депутата України.

Депутатів Львова зауважили, що не розуміють навіщо Парасюку приймальня у Львові, адже він був обраним нардепом у Жовківському та Яворівському районах.

«У нас 450 народних депутатів. Може підготувати таку ухвалу, щоб усім виділити приміщення у Львові? Коли приїздять наші народні депутати, то вони знаходять без проблем місце для проведення зустрічей із виборцями», – заявив депутат від «Свободи» Андріян Гутник.

За нардепа Парасюка заступився міський голова Львова Андрій Садовий. Він заявив, що Парасюк гідно проявив себе під час революційних подій і наголосив, що нардеп у Львові має «пошану і повагу».

Натомість депутати підтримали питання про надання народному депутату України Юринець Оксані Василівні нежитлові приміщення напівпідвалу загальною площею 51,0 кв. м на вул. Шота Руставелі, 32 в оренду терміном на 2 роки 364 дні для громадської приймальні народного депутата України.

«За» таке рішення проголосував 41 депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ