Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Паркування у Львові: в ЛМР хочуть знову залізти в кишені мешканців

У Львові хочуть скоротити час безкоштовного паркування в неробочий час та скасувати право безкоштовної посадки-висадки пасажирів. Відповідне рішення, сьогодні повинна була розглянути комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики.

Як зазначено в проекті рішення, управління транспорту ЛМР пропонує внести зміни у додаток до ухвали Львівської міської ради від 29.12.2011 № 1072 “Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у м. Львові“.

Зокрема рекомендується, змінити терміни видачі дозволів на право на влаштування та обслуговування майданчиків для платного паркування транспортних засобів на спеціально визначених земельних ділянках. Планується видавати дані дозволи на 5 років. Нагадаємо зараз передбачена видача дозволів на 2 та 3 роки.

Також управління транспорту рекомендує змінити режим роботи майданчиків для платного паркування на відведених паркувальних майданчиках, продовживши їх роботу з 19 до 20 години.

Ще одне з покращень, яке запланували транспортники Львова, скасувати можливість безкоштовної посадки-висадки пасажирів терміном до 5 хвилин та  для завантаження-розвантаження вантажу на місцях відведених паркувальних майданчиків.

1/3

Комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики відклала розгляд даного питання через неявку на засідання керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфоз березня у Львові почали діяти нові тарифи на паркування транспортних засобів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ