Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Регіонів „проігнорувала” Круглий стіл з приводу розблокування роботу Верховної Ради, через те, що помаранчева коаліція не підготувалася до нього належним чином

Партія Регіонів не пішла на Круглий стіл з приводу розблокування роботу Верховної Ради, через те, що помаранчева коаліція не підготувалася до нього належним чином, — пояснив „Гал-info” народний депутат, голова ЛОО ПР Олексій Радзієвський.


„Кожен круглий стіл має готуватися належним чином з організаційної і політичної точки зору, без підготовки ніякого результату він не матиме. Помаранчева команда не змогла підготуватися до цього круглого столу, хоча сама була ініціатором його проведення.  Вони не готові до виконання конституційних вимог, зокрема провести вибори голови ВР таємним голосуванням і відмовитись від пакетного голосування по посадах. Про що ще можна говорити?”, — наголосив Олексій Радзієвський.
Щоправда, за його словами, як тільки помаранчева коаліція почне діяти згідно законодавства, переговори про розблокування роботи Верховної Ради партією Регіонів знову продовжаться.
Нагадаємо, фракція ПР блокує роботу парламенту на знак протесту проти пакетного голосування за посади у виконавчих органах центральної влади. Сьогодні, 3 липня, мав відбутися Круглий стіл з приводу розблокування роботи парламенту, однак депутати-регіонали на нього не прийшли.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ