Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ПАТ «Концерн Хлібпром» переходить на тендерну систему закупівель

З цього року ПАТ «Концерн Хлібпром» розпочав поступовий перехід на тендерний спосіб здійснення закупівель. За словами керівника тендерного комітету ПАТ «Концерн Хлібпром» Тараса Ільчишина, відкриті тендерні закупівлі дозволяють компанії не лише обирати найменшу ціну та необхідну задокументовану якість, але й без додаткових зусиль вивчати кон’юнктуру, а отже, бути впевненими у найефективнішій роботі даного напрямку. Про це повідомила прес-служба підприємства.

 

В концерні вважають, що постачальники вже сьогодні зацікавлені у «Концерні Хлібпром» як у крупному замовнику та надійному партнерові. Цьому сприяє і чітка процедурна робота підприємства на ринку. 

 

Планується, що на конкурсній основі компанія закуповуватиме сировину для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, пакувальні матеріали тощо. З початку року компанія провела вже 8 тендерів.

 

Довідка.

 

ВАТ «Концерн Хлібпром» є одним з найбільших національних виробників хліба в Україні. За дослідженнями ВАТ «Концерн Хлібпром», його частка на ринку хліба складає приблизно 7-8%. Потужності Концерну, які становлять 800 тонн на добу розташовані у п’ятьох областях України.

 

8 лютого 2010 р. на загальних зборах акціонерів ВАТ «Концерн Хлібпром» було прийнято рішення про зміну типу товариства та перейменування його на Публічне акціонерне товариство «Концерн Хлібпром».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ