Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Патрульні Львівщини з дітьми готуються до "Кубку Довіри"

Патрульні Львівщини з дітьми готуються до "Кубку Довіри". Про це Гал-інфо повідромили в прес-службі Патрульної поліція Львівської області.
Патрульні Львівщини з дітьми готуються до "Кубку Довіри".

Тренування до «Кубку Довіри» відбувалися навіть під час зимових канікул. Діти та патрульні підійшли відповідально до майбутнього футбольного турніру. До проекту буде залучили 160 поліцейських з Львівської, Харківської, Донецької, Київської областей та міста Київ, які, використовуючи концепцію «Спорт заради розвитку», працюють з дітьми. Вони пройшли спеціальні навчання, а тепер готуються разом з дітьми представляти свої міста.

Завдяки спорту, між поліцейськими та дітьми виникають довірливі відносини. Такі заняття сприяють соціальній згуртованості дітей, змістовному дозвіллю, а відтак, превенції. Під час тренувань патрульні спілкуються дітьми на різні теми, зокрема, про їхні права.

Залучали дітей зі звичайних шкіл. 15 команд зі Львова та області змагатимуться між собою, а згодом, переможець поїде до столиці де змагатиметься з переможцями із інших міст.

Патрульні Львова тренують команди школярів з середньої загальноосвітньої N3, НВК "Софії" та ліцей імені Івана Пулюя.

Вже з понеділка формуватимуть турнірну сітку і команди знатимуть з ким та коли змагатимуться. Бажаємо успіхів львівським командам!

Проект створений у співпраці з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Благодійним фондом «Розвиток футболу України» та у партнерстві з Національною поліцією України і Федерацією футболу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ