Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павлів та Рабешко з'ясують, чому їх програми виявились схожі

Кандидати в народні депутати - Богдан Рабешко та Андрій Павлів зустрілись і з'ясовують, чому їх передвиборчі програми схожі. Про це стало відомо з відео, яке опублікував прихильник Рабешка Андрій Вихопень.

Андрій Павлів та Богдан Рабешко

Кандидати оперативно відреагували на новину, яку Гал-інфо розмістило раніше, і вирішили зустрітись, щоб з'ясувати, хто в кого скопіював програму.

Кандидат від "Батьківщини" Богдан Рабешко на 80% сплагіатив програму іншого кандидата

Богдан Рабешко, що є представником "Батьківщини" стверджує, що програму він писав власноруч, а Андрій Павлів зазначив, що розбиратиметься зі своїми політтехнологами, чому його передвиборчий текст схожий на текст кандидата "Батьківщини".

Радимо кандидатам також звернути увагу на програми Шуляренко ОлександраСолонинко ПетраВ’язового ВячеславаВащинця Михайла та Тітова Сергія, які хоч і в меншій кількості, але також містять схожі абзаци програм вищевказаних кандидатів. 

Нагадаємо, в дослідженні руху ЧЕСНО, виявили, що програма кандидата "Батьківщини" Богдана Рабешка на 80 % повторює програму самовисуванця Андрія Павліва. Як зазначили в ЧЕСНО, більшість кандидатів, які "позичили" програми, – самовисуванці. Партійних кандидатів-плагіаторів виявилося тільки двоє: Богдан Рабешко ("Батьківщина", округ №115) та Ігор Бєлов (Радикальна партія, округ №223, Шевченківський район Києва). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ