Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Пайєтт приїде до Львова ще раз, щоб продовжити переговори по сланцевому газу та вразити депутатів вишиванкою

Cьогодні, 2 вересня, депутати Львівської обласної ради зустрілися із Надзвичайним та Повноважним послом США в Україні Джеффрі Пайєттом. Під час зустрічі він вислухав позицію голів фракцій у Львівській обласній раді щодо видобутку сланцевих вуглеводнів на Олеській площі.

Відтак фракції «Батьківщина», «Партії промисловців та підприємців» та УНП повідомили про свою готовність підтримати угоду про видобуток сланцевих вуглеводнів за умови врахування інтересів громад.

Інші ж фракції «Свободи», НРУ та УДАРу дали зрозуміти, що не готові підтримати угоду у зв’язку із відсутністю гарантій екологічної безпеки громади.

Джеффрі Пайєтт зазначив, що йому дуже приємно, що депутати віддані демократичному обов’язку і попросив дозволу «з’явитися перед ними ще раз».

Депутати також подякували послу за музичне привітання з нагоди Дня Незалежності.

Пайєтт відповів: «Я хотів би, щоб ви надали мені таку честь та можливість з’явитись ще раз перед вами. Якщо вже депутати згадали про наше привітання з Днем Незалежності, то я не знав, що у Львові вишиванки викликають більше позитивних емоцій ніж у Києві. Наступного разу, коли я приїду, то ви побачите мене у ще кращій вишиванці чим та, у якій я був під час привітання», - сказав Пайєтт.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ