Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пенітенціарна служба Львівщини отримала обладнання на 1 млн грн

Вчора, 11 серпня, органи та установи виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області отримали обладнання вартістю 1 млн грн. Йдеться про устаткування для їдалень та пральних комплексів, медичних частин, а також відеоспостереження та інженерно-технічні засоби, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Матеріальні цінності, придбані у рамках реалізації "Програми підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби області на 2016 рік", передали голова облдержадміністрації Олег Синютка разом із головою облради Олександром Ганущиним.

Як розповів начальник пенітенціарної служби Львівщини Михайло Дзюдзь, вже упродовж останніх 5 років органи та установи виконання покарань отримують практичну допомогу та підтримку влади. З його слів, один мільйон гривень, який передбачений у цьогорічній обласній програмі, став рекордною сумою за останні роки. "Ці кошти використано на покращення комунально-побутового та медичного забезпечення засуджених, а також посилення охорони установ", - додав Михайло Дзюдзь.

Голова ОДА Олег Синютка, вітаючи присутніх, зауважив, що сьогоднішня подія є результатом спільної роботи. "Це вдалося зробити, бо сьогодні на Львівщині ми всі працюємо разом. Та довіра, яку люди висловили нам, дозволила сформувати команду, яка впевнено рухається уперед, - зазначив він. - Власним прикладом ми демонструємо, що кожен повинен робити усе можливе на своєму місці, тоді й результат не забариться. Головне – разом і в правильному напрямку".

На завершення зустрічі очільники області вручили технічні документи керівникам установ виконання покарань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ