Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перед прес-конференцією Гриценка в Харкові виник скандал з місцевими журналістами

Ігор Русін, головний редактор харківського сайту Insidernews, повідомив, що йому і іншим журналістам видання відмовили в акредитації на прес-конференцію Анатолія Гриценка, яка відбудеться 15 листопада в Харкові.

На сторінці заходу в фейсбук групі «Слобожанський політклуб», співробітник «Громадянської позіції» Юрій Шишкін, заявив, що журналісту «не варто турбуватися, так як акредитацію йому не дадуть».

«Причиною такого ставлення харківського штабу Гриценка до журналістів став матеріал про попередню прес-конференцію політика в Харкові, яка проходила в медіа-центрі «Накипіло» 30 серпня цього року. Матеріал був розцінений прихильниками Гриценка як неправдивий», - вважає Русін.

«Читачі нашого ресурсу самі можуть подивитися прес-конференцію в «Накипіло» і зробити висновок про те наскільки відповідає матеріал сайту подіям, що відбувалися в залі. Більш того, в цей раз майданчиком для проведення прес-конференції був обраний прес-центр KharkivToday. Сміємо припустити, що вибір був зроблений свідомо, так як звідти немає трансляції в інтернет. І наостанок риторичне запитання: «Яким президентом стане Анатолій Гриценко, якщо його прихильники вже зараз доступними їм методами намагаються заткнути рот журналістам?», - запитує харківський журналіст.

Наприкінці вересня у лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка стався конфлікт з учасниками акції "Ніч на Банковій". Мітингувальники напали на Гриценка, який підійшов до протестувальників, звинуватили його в бажанні "попіаритися" і "потертися" біля людей, як на Майдані, і назвали "бандитом",  дивом обійшлося без прямого зіткнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ