Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед Ратушею відкрили фотовиставку про життя сімей із дітьми з інвалідністю

Упродовж чотирьох днів — з 10 до 13 жовтня, перед міською Ратушею триватиме фотовиставка. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

Її відкрили, аби розповісти шість історій про життя родин, в яких є діти з інвалідністю. У цих історіях — багато любові та сили, а ще — нагадування для усіх, що кожне життя — важливе та цінне, — наголошують організатори.

ʺМожливо, вони живуть по сусідству. За інших обставин ваші діти разом бігали б на майданчику чи влаштовували перегони на велосипедах. Але у вас не було нагоди познайомитися і дізнатися про їхні хобі, смаки та улюблених кіно-героїв. Тому ми розповімо 6 фотоісторій про життя родин з особливими дітьми. У Всесвітній день хоспісів та паліативної допомоги, ми хочемо привернути увагу до потреб важкохворих дітей. За належної підтримки і допомоги, вони можуть мати комфортне та наповнене життя. Одним із перших кроків для цього мають стати муніципальні та регіональні програми підтримки родин із невиліковно хворими дітьмиʺ, — зазначили у БФ ʺКрила надіїʺ.

У понеділок, 12 жовтня, об 11.00 год перед Ратушею відбудеться брифінг за участю учасників фотовиставки.

Фотовиставку підготував Благодійний фонд ʺКрила надіїʺ в межах проекту ʺПідвищення доступності нутрітивної підтримки пацієнтів КНПЛОР ʺЗахідноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центрʺ, відділення ʺМобільного хоспісу для дітейʺ. Проект фінансується Європейським Союзом у межах проекту ʺПідвищення ролі громадянського суспільства в забезпеченні прав дітей, які потребують паліативної допомогиʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ