Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Димінський обіцяв за два роки добудувати Брюховицьку ЗОШ, якщо на виборах мешканці селища оберуть головою Брюхович ту людину, яку він запропонує

Народний депутат Петро Димінський обіцяє за два роки добудувати Брюховицьку загальноосвітню школу, якщо на виборах мешканці селища оберуть головою Брюхович ту людину, яку він запропонує. Про це він заявив 6 березня під час прес-конференції.
Ставлеником нардепа на посаду селищного голови Брюхович є Олег Кураш. „Цю людину я знаю багато років, я готовий допомогти Брюховичам, якщо мешканці селища оберуть саме його”, — наголосив Петро Димінський.
За його словами, якщо селищним головою Брюхович і надалі залишатиметься Іван Сало, то вже через два роки селище перетвориться в „Львівсільмаш”. „Іван Сало обнаглів до неможливості, він розпродав все, що можна було розпродати. Сьогодні я б хотів звернутися до прокурора Львівської області Євгена Блажівського і побажати йому, щоб кримінальні справи проти Івана Сала були доведені до кінця”, — зазначив Петро Димінський.
За словами народного депутата, селище Брюховичі зараз знаходиться на межі екологічної катастрофи: очисні споруди селища переповнені, а нечистоти скидаються в річки. „Я зацікавлений у тому, щоб селищним головою Брюхович стала достойна людина, адже маю там багато нерухомості і хочу, щоб вона не спадала, а зростала в ціні. Натомість, якщо ситуація в селищі залишиться незмінною, то я буду змушений виїжджати з Брюхович”. До мешканців селища Димінський планує звернутись 18 березня під час зустрічі Олега Кураша з виборцями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ