Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Петро Порошенко: "Гідність та Свобода – це сенс життя протягом усіх віків"

"Революція Гідності стала логічним продовженням споконвічного прагнення українців до омріяної свободи.Про це у День Гідності та Свободи сказав Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки на Житомирщину", - інформують в Офіційному Інтернет-представництві Президента України.

«Сьогодні Україна відзначає п’яту річницю початку Революції Гідності – Євромайдану – мирного протесту за наше європейське майбутнє», - сказав Петро Порошенко.

«Гідність та Свобода. Для українців – це не просто слова. Для нашого народу – це сенс життя протягом усіх віків. Це  боротьба за свою землю, за самостійність, за незалежність. Революція Гідності стала логічним продовженням споконвічного прагнення до омріяної свободи волелюбного народу, який ніколи не мирився з тиранією та  диктатурою», - наголосив Президент.

Глава держави підкреслив: «Історія України з її запеклою боротьбою проти зла, за свободу, гідність і державну незалежність закарбувала на своїх скрижалях цілу когорту героїчних постатей. Революція Гідності, війна за незалежність додали до цієї когорти тисячі сучасних героїв».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ