Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Порошенко: Мій обов’язок – захистити волевиявлення українців

Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди відзначення 5-ї річниці Національної гвардії України застеріг від загрози зриву виборів з боку Росії і наголосив на обов’язку військовослужбовців і патріотів запобігти цьому, - інформують у прес-службі Президента України.
Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди відзначення 5-ї річниці Національної гвардії України

Глава держави зауважив, що в наступні п’ять років Україна може забезпечити незворотність курсу завдяки поглибленню партнерства з ЄС і НАТО, завдяки економічному прориву і перемозі над бідністю.

Але, друзі, Путін не збирається залишити нас у спокої. У ці дні ми бачимо ознаки того, що Кремль хоче використати вибори для дестабілізації ситуації в Україні. Йдеться вже не тільки про втручання у вибори для того, щоб забезпечити виграш вигідних для Москви кандидатів. Йдеться про здійснення цілого плану зі зриву виборів, переведення їх у формат внутрішнього конфліктуʺ, - застеріг Президент.

ʺІ мій найперший обов’язок як Президента, Верховного Головнокомандувача і як гаранта конституційних прав і свобод  громадян – захистити волевиявлення українського народу, а ваш обов’язок – військовослужбовців і патріотів – запобігти спробам зірвати вибориʺ, - додав він.

ʺПрезидента України буде обирати український народ і ми зробимо все, щоб це було прозоро і відповідно до закону, до європейських стандартівʺ, - впевнений Петро Порошенко.

Глава держави подякував нацгвардійцям за мужність і відвагу при виконанні службового обов’язку. ʺПереконаний, що ваша професійна майстерність і патріотизм завжди будуть спрямовані на захист безпеки держави та її громадянʺ, - зауважив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ