Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Порошенко: Подібне легковажне звернення – це є неповага до політика Юлії Тимошенко

Президент України Петро Порошенко наголошує, що з повагою ставиться до виборців, які проголосували як за нього, так і за інших кандидатів під час першого туру президентських виборів. Про це інформує прес-служба Президента України.
Петро Порошенко

Водночас Глава держави вважає негідним демонстрацію зневаги до кандидатів, які не пройшли в другий тур.

ʺМоя позиція наступна: дебати – це не є шоу. Я вважаю, що подібне зневажливе, або легковажне звернення – це є неповага до політика Юлії Володимирівни Тимошенко, яка зайняла третє місце. І, до речі, неповага до її виборців. А більше 2,5 мільйонів громадян проголосувало за Юлію Володимирівну,  щоб вона сьогодні була в тій ролі, яку їй спробував відвести Володимир Зеленськийʺ, - відповів Петро Порошенко на запитання журналістів щодо пропозиції кандидата в Президенти Володимира Зеленського запросити Юлію Тимошенко в якості ведучої на дебати між кандидатами.

ʺВиборців потрібно шанувати. Я з повагою ставлюся і до виборців, і в першу чергу я дуже дякую тим, хто проголосував за мене 31 березня, і з великою повагою ставлюся до виборців Юлії Володимирівни Тимошенкоʺ, - наголосив Глава держави.

ʺДо речі, я з великою повагою ставлюся і до тих, хто проголосував за Володимира Зеленського – вони небайдужі, вони висловили свою думку. Я буду робити все можливе для того, щоб переконати їх у другому турі проголосувати за менеʺ, - також зазначив Президент.

ʺАле подібне ставлення я вважаю негіднимʺ, - підкреслив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ