Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Порошенко заявив, що йде у президенти

Сьогодні, 29 січня, у Києві Президент України Петро Порошенко під час Форуму “Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом” заявив, що прийняв рішення вдруге кандидувати у Президенти України, передає Гал-інфо.
Фото - прес-служба глави держави.

"Якщо не відвести загрози, то Україна сама впаде у смертоносні обійми Росії. Відчуття глибокої відповідальності перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями, спонукало мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду Президента України.

Прошу у виборців мандату на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції. Гарантувати незворотність нашої незалежності, щоб відновити територіальну цілісність і принести вигідний Україні мир", - заявив Петро Порошенко.

Він зазначив, що у його президентській роботі траплялися різні ситуації. Водночас він зазначив, що йому "є чим пишатися і є за що вибачатися".

"Але кожен мій крок, вдалий чи ні, ніколи не суперечив стратегії на повний розрив з колоніальним минулим і на власний шлях. Місія нашого покоління – завершення побудови міцної держави. Хай буде так, як розсудить український народ. Народ, з яким я йшов упродовж п’яти років, частиною якого я завжди був, є і буду", - сказав Петро Порошенко.

Він наголосив, що вдруге кандидує у Президенти "заради стратегічного курсу на ЄС і НАТО, заради курсу на успішну країну і щасливих людей". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ