Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під обласною радою розпочалась сутичка

Представники ВО „Свобода” та „Нашої України” не поділили трибуну та мікрофон. Як повідомив кореспондент „Гал-іnfо”, як тільки представники „Нашої України” почали виступати під стінами обласної ради, свободівці намагались всіляко перешкодити їм. Зокрема, виривали з рук тих, хто виступав, мікрофони і навіть пошкодили колонки.
Серед головних аргументів ВО „Свободи” було те, що мовляв вони також хочуть виступити перед пікетуючими. Разом з тим представники кожної політичної сили, які зараз перебувають під стінами облради, мають свої мікрофони та трибуну. Як повідомив кореспондент „Гал-іnfо”, представники ВО „Свобода” не вагаючись почали застосовувати фізичну силу.
  Нагадаємо, зараз під стінами обласної ради відбувається пікет. За попередньою інформацією, вже зараз там зібралось близько 500 чоловік. Серед них, окрім львів’ян, є також депутати райрад та міської ради – представників ВО „Свобода”. Зокрема, крім свободівців, серед пікетувальників є представники „Нашої України” та представники інших політичних сил з українськими національними стягами. Основні гасла, з якими стоять пікетувальники, - „Геть Держка”, „Держко+Козак=СДПУ(о)”, „Львівщина не допустить повернення колишніх”, „Народ з Президентом Ющенком” та багато ін.
Мета акції – підтримка голови ЛОДА Петра Олійника, який сьогодні виступив зі звітом з одного боку, та акція-пікет проти Петра Олійника з іншого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ