Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Підсумки тижня: Олег Синютка заздрив Садовому та шукав убивць “майбутнього Львова”

Розіграші, листівки з Вайберу, “вбивство Львова”, фотографії на фоні грядки, історичний календар - і це тільки частина того, чим займалися місцеві політики цього тижня. Повний список надтяжких справ читайте далі у матеріалі.
Автор Гришаєв Микола

Цього разу почнемо матеріал не з мера, а дамо можливість Олегові Синютці хоч десь зайняти місце Андрія Івановича. Тим більше Олег Синютка цього тижня виділився. Він звинуватив своїх однопартійців у “вбивстві майбутнього Львова”. Ситуація така: Олег Синютка (точніше той, хто керує його сторінкою у Facebook) написав коментар до допису стосовно забудови стоянки. Він (а може і вона?) зазначив, що “це не забудова стоянки, це вбивство майбутнього Львова …”. Проте той, хто писав цей коментар певно не знав, що 7 з 10 депутатів "Європейської солідарності" 7 скликання проголосували "за" цю забудову. Тож виходить, що Синютка майже власними руками вбиває майбутнє Львова. Але це ще не все на цей тиждень. Крім вбивств, Олег Синютка розповідав людям про Чернівці, а найголовніше - сфотографувався разом з депутатами від ЄС та головою Чернівецької облради. Також він провів !РОЗІГРАШ! книжки. Схоже, що SMMники Синютки цього тижня в ударі, бо вже навіть переможця встигли оголосити.

А ще Синютка скаржиться, що у нього падає промисловість. Проте ситуацію може виправити індустріальне серце Полтавщини - Кременчук, якому Олег Синютка присвятив окремий пост. Крім цього, Олег Михайлович заздрить, що Андрій Садовий сфотографувався з представниками “Слуг народу” в камерній атмосфері на балконі Ратуші, а його не покликали. Ще він стандартно обзиває владу Зеленського - вироком українському народу, говорить, що він перейшов червоні лінії та скаржиться, що російські гроші хочуть закрити рота Україні та Європі. Олег Синютка також сумлінно веде рубрику “історичний календар”, бо не забув змонтувати відосик про Чорнобиль та розповів про операцію “Вісла”. І нарешті на кінець цього неймовірно продуктивного тижня Олег Синютка поставив підпис за відставку міністра Степанова та порахував вартість великоднього кошика, але розіграти декілька пасок чомусь не наважився.

Також Олег Михайлович й інші місцеві політики звичайно ж не забули про Вербну неділю та день доньки, який не зрозуміло чи то 25 квітня, чи взагалі у січні. Насправді дивно, чому політики обрали саме день доньки, бо 25 квітня багато інших свят: Всесвітній день боротьби проти малярії, Всесвітній день пінгвінів, Міжнародний день делегата, Міжнародний день ДНК, на сам кінець День футболу у Казахстані. Вибір був великий, могли б між собою поділити, щоб не постити однакові листівки з Вайберу.

Андрій Садовий цього тижня не працював так багато, як Синютка, але він долучився до прибирання міста та всієї громади, посвятив вербу у парку, розповів карантинні норми для “жовтої зони”, поговорив з журналістами на вулиці С. Бандери, та вручив ключі від квартир трьом дітям-сиротам та одній багатодітній родині.

Сенсація! Руслан Кошулинський, якого майже місяць не було у Facebook, повернувся і запостив листівку з Вербною неділею!)

Максим Козицький цього тижня не байдикував, як і завжди, а представив першого голову Червоноградської райдержадміністрації Андрія Дяченка, побував з робочою поїздкою в Червоноградському районі, вручив відзнаку “Заслужений вчитель України” вчительці біології, директорці Рудківської середньої школи імені Володимира Жеребного Надії Кондрашовій, подякував волейболістам за якісну промоцію Львівщини у волейбольній спільноті та вручив їм грошову винагороду. Крім того, Максим Козицький запозичив у Олега Синютки рубрику “історичний календар” і нагадав підписникам про те, що два роки тому Верховна Рада України ухвалила Закон України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, 42 роки тому загинув композитор та співак Володимир Івасюк, і звичайно ж не забув про Чорнобиль та операцію “Вісла”, а ще привітав  прикордонників з професійним святом. Також Максим Козицький розповів, що 62 громади на Львівщині долучилися до участі в конкурсі проєктів регіонального розвитку, щиро дивувався, що є і такі Шевченки, які не дуже переймаються позитивними процесами в країні, пропіарив Чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе, посадив дві магнолії на території музею Михайла Грушевського та у музеї Івана Франка, відкрив у Трускавці притулок для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства, і висловив вдячність Володимиру Зеленському за ініціювання премії імені Мирослава Скорика.

Тим часом Ірина Гримак сфотографувалася з головою ГО “Добро.Дій” Ігорем Дулиним на фоні своєї вічнозеленої грядки. Очільниця облради також повідомила, що у Львівській обласній раді створили тимчасову депутатську комісію щодо реорганізації ОКС ЛГП “Галсільліс”, розповіла, що медики 27 ковідних лікарень у Львівській області, у яких підтвердили Covid-19 і які пройшли стаціонарне лікування, отримуватимуть одноразову допомогу в розмірі двох посадових окладів, підтримала ініціативу лікарів Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру щодо купівлі в лізинг сучасного лінійного прискорювача, і вже традиційно для цього тижня привітала всіх з Вербною неділею та нагадала про Чорнобиль.

Ярослав Рущишин цього тижня лише зібрав підписи за відставку Степанова та розповів, що комітет з питань економічного розвитку не своєму засіданні підтримав ряд важливих ініціатив.

На цей тиждень це все. Сподіваємося, що шановні політики нас почують і не будуть ще й на Великдень закидати своїх підписників листівочками, а Олег Синютка не буде скаржитися на дорогі паски, і врешті-решт розіграє декілька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ