Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

По ту сторону: За добу західний кордон перетнули понад 76 тисяч осіб

За добу 14 вересня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 76 тисяч осіб та майже 19 тисяч транспортних засобів.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.

З України минулої доби вибули 39 тисяч осіб. 23 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.До України за минулу добу прослідували понад 37 тисяч осіб, близько 34 тисяч з них – громадяни України. 

Оформлено 96 вантажівок з гуманітарною допомогою.

За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 13 осіб – 10 з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 3 особи затримані поза пунктами пропуску. Крім того, ще 17 чоловіків не пропущено через кордон, оскільки під час перевірки у прикордонників виникли підозри щодо дійсності документів. 

Серед осіб, які намагалися використати сумнівні документи, охоронці кордону виявили 3 псевдостудента, 4 «інваліда», 6 осіб «непридатних до військової служби» та 1 працівника транспортної сфери з підробленим посвідченням про відрядження. Крім того, паспорта двох чоловіків містили підроблені відмітки про виїзд на постійне проживання за кордоном, ще один намагався використати підроблену копію свідоцтва про народження.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ