Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Погрожував жінці і сусідам: львівські патрульні вгамовували дебоширів

Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області
1/3
Як повідомили 18 березня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні вгамовували вночі двох чоловіків зі зброєю.

Сьогодні вночі, патрульні 2 батальйону, двічі виїжджали на сімейні конфлікти, в яких фігурував предмет схожий на пістолет.

Перший випадок стався на вулиці Ольги Басараб. 39-річна заявниця повідомила, що її чоловік неадекватно себе поводить погрожуючи сусідам пістолетом. Патрульні негайно прибули за вказаною адресою. Зустрілись із заявницею та її 46-річним чоловіком, який заперечував про конфлікт з сусідами, але був емоційно збуджений і весь час тримав в руках набедрену сумку. При поверхневій перевірці у вказаній сумці патрульні виявили предмет схожий на сигнальний пістолет (ракетницю) із зарядженим снарядом та 4 набоями до нього. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Личаківського відділу поліції.

Другий випадок трапився на вулиці Княгині Ольги. Заявниця зателефонувала на спецлінію 102 та повідомила, що її чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння провокує конфлікт та погрожує їй пістолетом. У під’їзді за вказаною адресою, на сходовій клітці патрульні виявили чоловіка, який повідомив, що, ймовірно, вони приїхали до нього. Разом зайшовши у квартиру, поліцейські зустрілись із заявницею, яка повідомила, що під час сімейної сварки її чоловік взяв у руки предмет схожий на пістолет і почав їй погрожувати, а коли побачив, що вона викликає поліцію кинув його та вийшов з квартири. Інспектори виявили ймовірну зброю і викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції.

Якщо ви стали жертвою насильства — не мовчіть! Телефонуйте на 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ