Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поки все не обговорять – комуністи не вийдуть з антикризової коаліції – Олександр Голуб

«У Комуністичної партії України є свої погляди і бачення у вирішенні тих чи інших питань, однак ми намагатимемось всіх їх узгодити, а потім вже зробимо висновки, чи виходити нам із антикризової коаліції», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член КПУ Олександр Голуб.
"Минулої п’ятниці, 9 лютого, відбулася спільна нарада з партійним керівництвом трьох партій – Партії регіонів, СПУ та КПУ, на якій ми висловили всі думки з приводу вирішення тих чи інших питань. Також ми висловили своє незадоволення з приводу того, що антикризова коаліція не виконує обіцянок, даних напередодні парламентських виборів. Однак ми насамперед обговоримо всі наші розбіжності, а потім зробимо свої висновки і вирішимо, чи виходити комуністам з антикризової коаліції», – зазначив член КПУ.
Нагадаємо, що у коментарі «Гал-info» народний депутат, член Партії регіонів Ганна Герман повідомила, що «станом на сьогодні антикризова коаліція міцна, як ніколи і наступні чотири роки жодного розпаду нашої коаліції не буде». «На останніх зборах антикризової коаліції ми зняли всі питання, які до цього часу висіли. Також ми обговорили подальшу співпрацю всередині антикризової коаліції і узгодили усі розбіжності в поглядах», – зазначила член Партії регіонів.
Водночас вона додала, що Партія регіонів перебуває в дуже хороших відносинах з Комуністичною партією України. «Ми в дуже хороших відносинах з КПУ і враховуємо всі їхні побажання по мірі можливості», – наголосила Ганна Герман.
Однак нагадаємо, що член КПУ Леонід Грач заявляє, що якщо антикризова коаліція не виконуватиме своїх передвиборних обіцянок, то комуністи вийдуть із правлячої більшості. «Якщо коаліція не виконуватиме взяті перед її учасниками, один перед одним, зобов'язання: в даному випадку – не робитиме все те, що потрібно провести щодо зміни Конституції, статті 50 «Про надання російській мові статусу державної»; не проводитиме референдум щодо вступу України до НАТО; не розвиватиме економічні добросусідські відносини з Росією, — тоді нічого нам у тій коаліції бути. Я про це, до речі, 3-4 місяці вже кажу. Коаліція — це шлюб за розрахунком, а не за любов’ю», — додав Леонід Грач.
Він також звернув увагу на те, що Партія регіонів отримала більшість завдяки цим програмам, і тому її представники зобов'язані виконувати всі передвиборні обіцянки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ