Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політконсультант: На виборах 2019 буде війна компроматів

Серед нових технологій, які будуть застосовуватися на виборах – ботоферми, злами пошт і "зливи" інформації. Звісно ж, будуть і традиційні технології – концерти, дитячі майданчики, побудови доріг, відремонтовані школи.

Про це  в інтерв'ю спецпроекту "Вибори вибори" розповів медійник та політичний консультант Олексій Ковжун.

Тенденцією на виборах 2019-го Ковжун називає і те, що між центральною владою у Києві та місцевими "елітами" склався новий суспільний договір, який називається "результат на наступних виборах в обмін на повну безкарність".

"Лише протягом цього року в Україні відбулося понад 40 нападів на місцевих активістів – залякування, побиття, спроби вбивства та навіть вбивства, – зазначає Олексій, – Крайній випадок – звірячий напад на Катерину Гандзюк, на яку вилили літр сірчаної кислоти. З десятків нападів розслідуються лічені випадки. І це відбувається лише завдяки суспільному тиску".

Політичний консультант передбачає – те, що нас чекає у передвиборчих кампаніях, буде брудно, сумно, нудотно й огидно, адже політики не можуть запропонувати людям великих ідей, проривних візій.

"На виборах-2019 ми побачимо дві великі партії – тих, хто зрозумів, що відбулося після Майдану і початку війни, і тих, хто цього не зрозумів. Буде цікаво", – вважає Олексій Ковжун.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ