Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​Поліцейські Львівщини продовжують нести службу у режимі 24/7

За минулу добу, 15 квітня, на оперативну лінію 102 надійшло 1374 повідомлень - усі вони опрацьовані.

Правоохоронці дякують громадянам за пильність та закликають й надалі повідомляти про підозрілих осіб і потенційно  небезпечні  предмети.

У випадку, якщо ви бачите осіб, які поводяться підозріло, здійснюють фото- чи відеозйомку заборонених об’єктів (блокпостів, переміщення військової техніки чи місць дислокації українських військовослужбовців), або помітили потенційно небезпечні предмети (залишені без нагляду рюкзаки, сумки, згортки біля смітників або у місцях масового скупчення людей тощо), не намагайтеся самостійно їх знешкоджувати чи переміщувати, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102. 

Поліцейські Львівщини продовжують нести службу у посиленому режимі - спільно з нацгвардійцями, бійцями тероборони та представниками громадських формувань патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, а також несуть службу на блокпостах.

Правоохоронці закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги – якщо чуєте сирену, негайно прямуйте у сховище. Крім того, дотримуйтеся встановленої комендантської години, яка на Львівщині діє від 23.00 до 6.00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ