Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейські Львівщини проводять рейдові перевірки

Як повідомили 19 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у зв’язку з погіршенням ситуації з розповсюдженням коронавірсної інфекції, на Львівщині поліцейські проводять профілактичні заходи, а також перевіряють дотримання суб’єктами підприємницької діяльності правил карантину.
Фото поліція Львівської області

ʺПриємно відзначити, що значна частина підприємців Львівщини відповідально ставляться до необхідності виконувати рішення комісії та дотримуватись протиепідеміологічних вимог. Поліцейські проводять рейдові перевірки, попереджають про відповідальність за такі порушення та проводять роз’яснювальну роботу. Сподіваюсь, що завдяки нашим спільним зусиллям, найближчим часом розповсюдження коронавірусу на Львівщині призупиниться і державна комісія послабить обмеженняʺ, - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Як повідомлялось раніше, згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, місто Львів, а також Миколаївський, Пустомитівський та Перемишлянський райони віднесені до так званої ʺпомаранчевоїʺ зони за рівнем поширення коронавірусної інспекції.

Поліцейські Львівщини спільно з представниками органів місцевого самоврядування та працівниками Держпродспоживслужби створили мобільні групи, які перевіряють дотримання карантинних обмежень, проводять профілактичну роботу з працівниками суб’єктів господарювання та, у випадку, якщо порушники не реагують на зауваження, притягують їх до передбаченої Законом відповідальності.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, ще 130 випадків COVID-19 підтвердили на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ