Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція оприлюднила відео у справі бійки на Драгобраті та стрілянини на львівській АЗС

З’явилося відео з камер спостереження, які підтверджують причетність членів «Правого сектору» до конфлікту на автозаправній станції у Львівській області напередодні Нового року, а також до бійки на території туристичної бази в урочищі Драгобрат на Закарпатті. Відео оприлюднили в департаменті комунікації Нацполіції.

Нагадаємо, 28 грудня минулого року у приміщенні однієї з АЗС на території Пустомитівського району Львівської області стався інцидент, під час якого один з відвідувачів вчинив сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС та здійснив кілька пострілів у стелю з бойової зброї.

10 січня на Закарпатті невідомі у камуфляжі напали на турбазу. Повідомлялося, що поранені двоє охоронців. Згодом закарпатські ЗМІ написали, що до інциденту причетні озброєні бійці «Правого сектору», хоча в організації спочатку відкидали обвинувачення. Згодом у «Правому секторі» повідомили, що в бійці брали участь двоє відомих бійців ДУК ПС, а також затримано ще трьох бійців батальйону. Пізніше стало відомо, що прокуратура оголосила підозру п'ятьом чоловікам, які вчинили бійку на турбазі в "Драгобраті". Для всіх затриманих суд обрав арешт на два місяці в якості запобіжного заходу. З-поміж них і один із фігурантів конфлікту на АЗС на Львівщині.

Тиждень.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ