Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні стартував процес створення системи відбору на керівні посади у Нацполіцію

В Україні спільно з посольством Сполучених Штатів розпочався процес створення системи відбору на керівні посади в Національну поліцію.

Про це у Telegram повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"Сьогодні провів установчу зустріч з Джошуа Тембладором, керівником відділу з правоохоронних питань посольства та Тревісом Бруксом, аташе DEA при диппредставництві. Основний акцент – прозорий та якісний відбір керівників Національної поліції всіх рівнів", — йдеться у дописі міністра.

За словами Клименка, наразі завданням у створенні системи відбору є осучаснення критеріїв та вимог для зайняття керівної посади, чітке визначення термінів та відповідальних органів, які проводитимуть перевірку кандидата.

"І ця перевірка має бути всеосяжною. Враховувати всі сфери життя людини, її бекграунд та репутаційні ризики. У нас немає завищених очікувань. Так, ми не змінимо кардинально ситуацію за декілька місяців. Але ми вже запустили механізм трансформації", — сказав глава українського МВС.

Клименко додав, що наступною після Нацполіції впроваджуватиме систему відбору керівників Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ