Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помер колишній ведучий "Руйнівників міфів" Ґрант Імахара

Помер колишній ведучий "Руйнівників міфів" Ґрант Імахара, про це повідомляє Variety з посиланням на представників телеканалу Discovery, на якому виходила програма. Імахарі було 49 років.
Grant Imahara

Ніяких інших подробиць представники Discovery не уточнили. За даними The Hollywood Reporter, у Імахари була аневризма мозку.

"Я в розгубленості. Немає слів", - написав у твіттері колишній співведучий програми Адам Севідж, назвавши Ґранта Імахару "по-справжньому видатним інженером, творцем і артистом".

До участі в "Руйнівниках міфів", де він відповідав за роботів та іншу техніку, Імахара співпрацював з Lucasfilm THX, а потім з Industrial Light and Magic. Він брав участь в роботі над трьома епізодами "Зоряних воєн", двома частинами «Матриці», «Парком Юрського періоду» та іншими блокбастерами.

До Руйнівників Імахара приєднався в 2005 році. Він брав участь в програмі дев'ять років і з'явився майже в 200 епізодах.

"Руйнівники міфів" - телепрограма, яка виходила з 2003 по 2016 роки на телеканалі Discovery. Основними ведучими програми, в якій експериментально перевірялися легенди, міфи, вірування і чутки, були Адам Севідж і Джеймі Хайнеман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ