Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Понад 60 чоловіків призовного віку намагалися втекти за кордон, щоб не захищати Україну

Понад 60 чоловіків від 18 до 60 років намагалися втекти за кордон, але їх затримали українські та молдовські прикордонники.
Фото Гал-інфо, Марія Шевців

Про це інформує ДПСУ.

"У той час, коли українські воїни мужньо стримують просування російської орди, коли більшість чоловіків штурмують військкомати та підрозділи тероборони, щоб стати до лав українського війська, деякі військовозобов’язані пробують втечею ухилитися від виконання священного обов’язку захисту Батьківщини", - зазначають прикордонники.

Понад шістдесят чоловіків віком до 60 років марно намагалися втекти закордон. Їх затримали під час спільних заходів українських та молдовських прикордонників. Також із втікачами військовослужбовці Держприкордонслужби провели профілактично-роз’яснювальну роботу, а також урок патріотизму.

"Тепер військовозобов’язані співають гімн і збираються у військкомат, кажуть що за власним бажанням, але правоохоронці проконтролюють, щоб не передумали.

Іншим військовозобов’язаним повідомляємо, щоб потрапити у військкомат, не обов’язково намагатися порушити кордон. Є набагато простіший і швидший спосіб", - додають у Держприкордонслужбі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ