Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Попков не мав права представляти МВСУ, не дочекавшись рішення Конституційного суду – Антон Ружицький

„У ситуації, яка склалася довкола заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Попкова, Президент Віктор Ющенко абсолютно правий, що скористався своїм конституційним правом і призупинив постанову, якою Сергія Попкова призначено на посаду заступника Василя Цушка”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат Антон Ружицький.
 „Сергій Попков не мав права їхати куди-небудь і представляти новопризначеного керівника УМВСУ, доки не буде вирішено проблему довкола його призначення. У міністерства внутрішніх справ є достатньо людей, які виконують представницьку функцію, тому Попкову потрібно було дочекатися рішення Конституційного суду, а потім вже діяти від імені МВС”, – зазначив народний депутат.
Нагадаємо, що Президент Віктор Ющенко призупинив постанову, якою Попкова призначено заступником міністра внутрішніх справ України Василя Цушка. Однак Попков не прийняв до уваги рішення Президента і поїхав до Дніпропетровська, виконуючи представницьку функцію Міністерства внутрішніх справ України. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ